Lokality

Izrael

Buďte součástí komunity, buďte součástí mezinárodní sítě

Nabízíme řadu příležitostí, jak nastartovat a rozvíjet svou kariéru novými směry, a to za podpory vedoucích pracovníků, kteří vás povzbuzují k tomu, abyste své nápady uplatnili. Je to kultura spolupráce a otevřenosti, kde jsou vaše úspěchy oceňovány se společným cílem pracovat na kvalitních produktech s pozitivním globálním dopadem.

2.5 zaměstnanců v regionu
5 Města po celém Izraeli
1969 Rok zahájení činnosti společnosti Vishay Israel

Najděte lokalitu ve svém okolí

Beer Sheva, IL

Izrael

Dimona, IL

Izrael

Migdal Haemek, IL

Izrael

Petach Tikva, IL

Izrael

Kanot, IL

Izrael

Objevte společnost Vishay Israel

Pracujeme společně jako jednotka vedená etickými, vstřícnými a transparentními vedoucími pracovníky, posílená naší vášní pro poskytování inovativních technologií milionům lidí na celém světě. Budete mít příležitost přijímat nové výzvy, které budou hnacím motorem vašeho kariérního postupu, budou vám poskytnuta školení a rozvoj zaměřený na budoucnost a budete obklopeni kolegy z celého světa, kteří se cítí jako rodina.

Využití globalizace k dosažení dopadu

V polovině 1980. let minulého století se společnost Vishay díky své globalizační vizi Dr. Felixe Zandmana dostala na mapu Izraele. Spolupracovali jsme s vládou, abychom do tehdy strádajícího města Dimona přinesli pracovní místa v nově zrekonstruovaných továrních prostorách. Získali jsme společnosti jako Dale, Draloric a Sfernice, zahájili jsme činnost a zavedli jsme vedení a školení, abychom vycvičili nové pracovníky.

  • Společnost Vishay poskytuje skvělou podporu, nástroje a školení pro profesní rozvoj. Její politika otevřených dveří a ochota nabídnout podporu ze všech úrovní organizace svědčí o skvělém týmu a programech v oblasti lidských zdrojů a vedení.“

    Michael Dobrovitsky, Section Manager Maintenance, Non-Linear Resistors, Israel
  • Na každém kroku mé 20leté kariéry ve Vishay mi byly poskytnuty znalosti a podpora, které jsem potřeboval k úspěchu. V celé společnosti můžete najít kolegy, kteří si ve Vishay vybudovali kariéru od základů. Vishay nabízí každému šanci rozvíjet se a plnit si své sny.“

    Sharon Genon, Director Regional Logistics, Israel

Pomůžeme vám být nejlepší

Se správnou podporou není nic, co byste nezvládli. Proto nabízíme benefity, které podpoří váš život a vaši kariéru. Zatímco přesné výhody závisí na tom, kde pracujete, poskytujeme různé benefitní programy všem zaměstnancům po celém světě.

Výhody, díky kterým se budete cítit výjimečně

Zde jste součástí společnosti Vishay od prvního dne. Nabízíme doplňkové benefity, jako je dotované stravování, skvělá jídelna, dopravní služby, speciální programy pro výrobní pracovníky a také možnost hybridních pracovních modulů.

Pohoda pro vás i vaše okolí

Potřebujete den navíc pro zvláštní osobní záležitosti? Zajímáte se o komunitní dárcovství? Co třeba výhody pro vaše děti, jako jsou „zábavné dny“, nabídky cestování a letní zaměstnání? Možná potřebujete půjčku za výhodných podmínek? Rádi děláme víc, než je třeba, aby naši lidé byli spokojení.

Vývoj a uznání

Věříme, že vás povýšíme a umožníme vám kariérní růst. Nabízíme různé možnosti vzdělávání, externí kurzy a pomoc se školným. Růst a vynikající výsledky jsou oceňovány možnostmi povýšení, finančními odměnami a odměnami za doporučení.

Nedávné pracovní nabídky

Electronics Technician

Dimona, IL, Israel

Do you want to help us build the DNA of tech.?  Vishay Dimona is currently seeking applicants for an Electronic…

Více

Shift SV

Dimona, IL, Israel

Do you want to help us build the DNA of tech.?  Vishay Dimona is currently seeking applicants for a Production…

Více

Operators for Dimona

Dimona, IL, Israel

Do you want to help us build the DNA of tech.?  Vishay Dimona is currently seeking applicants for a Operator…

Více
Viz Všechny úlohy

Přihlaste se k odběru personalizovaných upozornění na pracovní nabídky

Společnost Vishay roste již více než 60 let a stále hledáme nové lidi, kteří jsou zapálení pro technologie, inovace a pomáhají měnit svět kolem nás. Zní to jako vy? Zaregistrujte se, abyste byli informováni o nejnovějších volných pracovních místech v tomto regionu nebo souvisejících s vašimi profesními zájmy.

Zaregistrujte se nyní

Jak vytvoříte The DNA of tech®?

Inženýrství a technika

Inženýrství a technika jsou duší společnosti Vishay a současně hnacím motorem našeho dnešního i budoucího úspěchu. Zde se budete podílet na produktech a nápadech, které jdou na trh.

Vyhledávání pracovních míst

Výroba

Jsme rychle se rozvíjející globální výrobní velmoc. Výroba a přeprava našich výrobků je ve skutečnosti naší největší pracovní silou. Jsme hrdí na naši kvalitu, spolehlivost a schopnost dodávat výrobky.

Vyhledávání pracovních míst

Administrativa

V zákulisí probíhá spousta práce, abychom zajistili, že jsme etická a finančně životaschopná společnost a skvělé místo pro práci. Prozkoumejte role, které řídí naši vizi, strategii a činnosti.

Vyhledávání pracovních míst

Marketing

Zákazníci jsou pro nás na prvním místě a naše marketingové a prodejní týmy budují vztahy, které podpoří růst společnosti Vishay. V této úžasné oblasti se snoubí kreativita, technické znalosti a lidské dovednosti.

Vyhledávání pracovních míst

Stáže

Ať už se vydáte jakoukoli cestou, naše programy na začátku kariéry vám pomohou naplňovat vaše sny. U nás budete pracovat na kvalitních projektech, které mění námi podporovaná odvětví.

Vyhledávání pracovních míst

דו"ח שכר שווה לעובדת ועובד לשנת 2022 – ווישיי ישראל

Zpráva o rovném odměňování