HELYEK

Európa

Örökségünkhöz kötődve és a jövőre összpontosítva, a piac fejlődésével párhuzamosan újítunk

Nyolc európai országban csapataink divíziókon, határokon és helyi piacokon keresztül működnek együtt, hogy iparágunk minden főbb termékágazatában tevékenykedjenek. Ez a régió a pénzügyi stabilitás, az etika és az integritás mellett a karrierépítési lehetőségek óriási választékát kínálja munkatársainknak. Ez az a hely, ahol Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy az üzletet és a tapasztalatait előrevigye.

5K Alkalmazott a régióban
23 Helyszínek Európában
500 Az új itzehoe-i üzem dolgozói

Keressen egy helyet az Ön közelében

Klagenfurt, AT

Ausztria

Vöcklabruck, AT

Ausztria

Evere, BE

Belgium

Blatna, CZ

Csehország

Prachatice, CZ

Csehország

Prestice, CZ

Csehország

Sokolov, CZ

Csehország

Volary, CZ

Csehország

Chateau Gontier, FR

Franciaország

Hyeres, FR

Franciaország

Nice, FR

Franciaország

Fichtelberg, DE

Németország

Heide, DE

Németország

Heilbronn, DE

Németország

Itzehoe, DE

Németország

Landshut, DE

Németország

Selb, DE

Németország

Budapest, HU

Magyarország

Cork, IE

Írország

Torino, IT

Olaszország

Famalicao, PT

Portugália

Sunderland, UK

Egyesült Királyság

Fedezze fel a Vishay Európát

Kollégáink világszerte messzemenő hatást gyakorolnak, és ambiciózus céljaik között szerepel, hogy kiváló minőségű műszaki alkatrészeket állítsanak elő egy jobb világ megteremtése érdekében. Az Itzehoe-i legmodernebb 300 mm-es gyárunk az elektronikai technológiák megújítója a karrier itt éppoly kifizetődő, mint amilyen kihívást jelent. Itt szívesen látjuk a kíváncsiságot, a találékonyságot, és a támogatás és a tanulás kultúráját biztosítjuk.

Európa jövőjének alakítása

Gyökereink 1920-ig nyúlnak vissza, amikor a német Siemens és AEG cégek megalapították a Telefunken céget, amely a műsorszóró és televíziós ipar alapvető beszállítója volt a nagyfrekvenciás elektromos átvitellel. Miután 1998-ban felvásárolták őket, ma is a Vishay vállalatcsalád részei.

Nagyszerű hely a karrier kezdetekor

A karriered érdemes befektetés. Teret biztosítunk Önnek, hogy gyakorlati és szakmai képzéseken keresztül boldoguljon, és olyan utat járjon be, amely összhangban van tapasztalataival és érdeklődési körével. Tanulóhelyek Németország-szerte találhatók Heideben, Selbben, Heilbronnban, Itzehoe-ban és Landshutban. Nézze meg a közeli helyeket, hogy megtekinthesse a korai karrierajánlatokat.

  • Termékeink összetettek és a csúcstechnológia részei, amelyek a technológia minden csodáját létrehozzák. Ezek részei az orvosi eszközöknek, a éghajlatváltozással szembesülő rendszereknek vagy az emberek összekapcsolásának a távközlési rendszerekkel.

    Hauke Harders, Manager Electrical Engineering, Germany
  • A legjobb dolog a munkámban az, hogy segíthetek formálni a Vishay-t. Azt is élvezem, hogy az erősségeimre és érdeklődési körömre alapozva fejleszthetem a képességeimet, és hogy minden nap nagyszerű kollégák vesznek körül.

    Lena Bellmann, member of the local workers council, Germany

Segítünk, hogy a legjobbat hozza ki magából

A megfelelő támogatással nincs olyan dolog, amit ne tudna megtenni. Ezért kínálunk olyan juttatásokat, amelyek támogatják az életét és a karrierjét. Míg a pontos juttatások a munkavégzés helyétől függenek, különféle juttatási programokat biztosítunk minden alkalmazottnak világszerte.

Fejlesztés és képzés

A Vishay Akadémián nagyszerű lehetőségeket kínálunk, amelyeket helyi kezdeményezések egészítenek ki, amelyek elősegítik az Ön szakmai és személyes fejlődését.

Bónuszrendszerek

Fontos, hogy mindenki a sikerünk részének érezze magát. Ezért jutalmazzuk a jó csapat-, telephelyi és egyéni eredményeket.

A munka és a magánélet egyensúlya

Az időgyűjtéssel és a csúcsidőszakokon kívüli időszakok kihasználásával rugalmasan irányíthatja munkáját, és egészséges egyensúlyra törekedhet az életében.

Munkavállalói események

A közösségeknek való adakozástól kezdve az ünnepek megünnepléséig és még sok minden másig, munkatársaink azért jönnek össze, hogy jól érezzék magukat és emlékeket gyűjtsenek egymással.

Legutóbbi álláshirdetések

Senior Engineer E_Mobility Application

Torino, IT, Italy

We are seeking great talent to help us build The DNA of tech.® Vishay manufactures one of the world’s largest…

KATT ide

Elektroniker / Mechatroniker (m/w/d) Wartung / Instandhaltung – Halbleiterfertigung

Itzehoe, DE, Germany

Wir sind auf der Suche nach großartigen Talenten, die uns beim Aufbau der DNA of tech® unterstützen. Vishay stellt eines…

KATT ide

Prozesstechniker (m/w/d) – Thin Film

Itzehoe, DE, Germany

Wir sind auf der Suche nach großartigen Talenten, die uns beim Aufbau der DNA of tech® unterstützen. Vishay stellt eines…

KATT ide

MES-Modellierer (m/w/d)

Itzehoe, DE, Germany

Wir sind auf der Suche nach großartigen Talenten, die uns beim Aufbau der DNA of tech® unterstützen. Vishay stellt eines…

KATT ide

Einkäufer (m/w/d) Selb

Selb, DE, Germany

Wir sind auf der Suche nach großartigen Talenten, die uns beim Aufbau der DNA of tech® unterstützen. Vishay stellt eines…

KATT ide
Lásd: Összes állás

Iratkozzon fel személyre szabott álláshirdetésekre

A Vishay több mint 60 éve növekszik, és mindig új munkatársakat keresünk, akiknek szenvedélye a technológia, az innováció és a körülöttünk lévő világ átalakításának segítése. Tetszik Önnek? Iratkozzon fel, hogy mindig értesüljön a legújabb álláslehetőségekről ebben a régióban vagy a karrierjéhez kapcsolódóan.

Regisztrálj most

Hogyan fogja felépíteni The DNA of tech®?

Mérnöki és műszaki

A Vishay lelkét a mérnöki munka és a technológia adja, és ez a mai és jövőbeli sikereink motorja. Itt Ön is hatással lesz a piacra kerülő termékekre és ötletekre.

ÁLLÁSKERESÉS

Gyártás

Gyors tempójú, globális gyártási nagyhatalom vagyunk. A termékeink gyártása és mozgatása valójában a legnagyobb munkaerő. Büszkék vagyunk minőségünkre, megbízhatóságunkra és szállítási képességünkre.

ÁLLÁSKERESÉS

Adminisztráció

A színfalak mögött rengeteg munka folyik annak érdekében, hogy etikus és pénzügyileg életképes vállalat, nagyszerű munkahely legyünk. Fedezze fel a jövőképünket, stratégiánkat és tevékenységeinket meghatározó szerepeket.

ÁLLÁSKERESÉS

Marketing

Nálunk az ügyfelek az első helyen állnak, marketing- és értékesítési csapataink olyan kapcsolatokat építenek ki, amelyek a Vishay növekedését fogják elősegíteni. Ez a csodálatos terület ötvözi a kreativitást, a technikai tudást és az emberi képességeket.

ÁLLÁSKERESÉS

Gyakornoki és szakmai gyakorlatok

Bármelyik úton is jár, a pályakezdő programjaink kiemelik Önt a többi közül, miközben lehetőségeit követi. Itt olyan minőségi projekteken dolgozhat, amelyek átalakítják az általunk kiszolgált iparágakat.

ÁLLÁSKERESÉS