Locaties

Azië

Het samenbrengen van culturen en mogelijkheden om innovatie en uitmuntendheid te stimuleren

We zouden geen leider zijn op het gebied van technische componentoplossingen als we niet geloven dat ieders ideeën er toe doen. Op onze 21 locaties in Azië-Pacific verwelkomen we nieuwsgierigheid en innovatieve oplossingen met een open, ondersteunende en samenwerkende internationale cultuur.

12K Medewerkers in de regio
21 Locaties in Azië-Pacific
1B + De omzet in USD overtrof in 2022

Vind een locatie bij jou in de buurt

Beijing, CN

China

Danshui, CN

China

Longxi, CN

China

Shanghai Mosfets, CN

China

Shanghai Sales, CN

China

Shatian,CN

China

Shenzhen, CN

China

Shanghai Diodes, CN

China

Tianjin, CN

China

Xi'an, CN

China

Zhuhai, CN

China

Hong Kong, HK

Hong Kong

Loni, IN

India

Mumbai, IN

India

Pune, IN

India

Bangalore, IN

India

Miharu, JP

Japan

Nagoya, JP

Japan

Tokyo, JP

Japan

Seoul, KR

Korea, republiek van

Krubong, MY

Maleisië

Penang, MY

Maleisië

Binan, PH

Filippijnen

Makati, PH

Filippijnen

Manila, PH

Filippijnen

Singapore, SG

Singapore

Kaohsiung Diodes, TW

Taiwan

Taipei, TW

Taiwan

Taipei Opto, TW

Taiwan

Ontdek Vishay in Azië

Wij bieden onze wereldwijde klanten technologische oplossingen die vertrouwd zijn vanwege hun kwaliteit en vindingrijkheid. Onze teams worden beloond voor hun ondernemerszin en krijgen kansen om te leren en te groeien. En onze schaalgrootte biedt duizenden mensen de kans om hun carrière vooruit te helpen en onze toekomst vorm te geven.

Hoe we zijn opgeschaald

In 1999 openden we ons hoofdkantoor voor Azië en de Stille Oceaan in Singapore. Acht jaar later overtroffen we voor het eerst de omzet van $1 miljard (USD), een prestatie die we sindsdien hebben herhaald. Tegenwoordig hebben we een positieve impact op de wereld met ons wereldwijde bereik en onze middelen en hebben we talloze brancheprijzen ontvangen. Op 21 locaties zijn ruim 12,000 medewerkers voortdurend bezig met het vergroten van onze passie om de toekomst uit te vinden.

  • Als beginnend talent bij Vishay ben ik dankbaar voor de opleidingsmogelijkheden waarmee ik mijn capaciteiten op persoonlijk en professioneel vlak kan laten groeien. Ik word omringd door inspirerende mensen die een lange carrière bij Vishay hebben gehad, wat mij het vertrouwen geeft dat ik een mooie toekomst tegemoet ga.”

    Joanne Huang, Product Marketing Manager, China
  • We moedigen teamleden altijd aan om creatief te denken, te brainstormen over ideeën en nieuwe benaderingen van uitdagingen te verkennen, en open en transparante communicatie te bevorderen om het delen van ideeën en feedback tussen teamleden te vergemakkelijken.”

    Low Chung Lee, Section Manager, Process Engineering, Malaysia
  • Vishay demonstreert een vooruitstrevende en technologiegedreven aanpak, die werkelijk het DNA van technologie belichaamt. Ik waardeer de mentaliteit en cultuur en ben er trots op deel uit te maken van een IT-team dat zich inzet voor de ondersteuning van een zeer diverse, mondiale organisatie.

    Mubeen Inamdar, Manager Microsoft Systems, India
  • Vishay heeft mij aangemoedigd om alternatieve benaderingen van ontwikkeling te verkennen en een omgeving te creëren waarin mijn kennis werd vergroot en vertrouwen werd gewekt. Hun niet-aflatende steun heeft een cruciale rol gespeeld bij het voortstuwen van mijn carrièrepad.

    Suchitra Agarwal, VPECM Manager, India

Wij helpen je het beste uit jezelf te halen

Met de juiste ondersteuning is er niets dat u niet kunt doen. Daarom bieden wij voordelen die uw leven en uw carrière ondersteunen. Hoewel de exacte arbeidsvoorwaarden afhankelijk zijn van waar u werkt, bieden wij een verscheidenheid aan arbeidsvoorwaardenprogramma's aan voor alle werknemers wereldwijd.

Gezondheids- en preventieprogramma's

Wij verzekeren werknemers met verschillende regelingen om onze werknemers de vereiste bescherming te bieden.

Loopbaanontwikkeling en opleiding

Wij bieden voortdurende professionele en persoonlijke groeimogelijkheden. Wij geloven in promotie en carrièregroei voor onze medewerkers.

Flexibele werkpatronen

We hebben faciliteiten die flexibel werk en roosterregelingen bieden die passen bij uw levensambities en gezinsbehoeften.

Recente vacatures

Sr. Maintenance Engineer

Kaohsiung Mosfets, TW, Taiwan

We are seeking great talent to help us build The DNA of tech.® Vishay manufactures one of the world’s largest…

Lees meer

Sr. Auditor

Singapore, SG, Singapore

We are seeking great talent to help us build The DNA of tech.® Vishay manufactures one of the world’s largest…

Lees meer

Engineer Facility

Mumbai, IN, India

The Facility Engineering team provides value add by: Analyzing current operating conditions and recommends methods for maintaining and monitoring facilities…

Lees meer

Sr. Production Supervisor

Manila, PH, Philippines

The Manufacturing team provides value add by: Ensuring compliance with production plans and production line outputs and keeping production assigned…

Lees meer

Sr. Officer – Planning

Mumbai, IN, India

The Planning team provides value add by: Managing or completing supply planning based on a number of indicators (sales forecast,…

Lees meer
Bekijk alle vacatures

Meld u aan voor gepersonaliseerde vacature-alerts

Vishay groeit al meer dan 60 jaar en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen met een passie voor technologie, innovatie en het helpen transformeren van de wereld om ons heen. Klinkt als jij? Meld u aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures in deze regio of gerelateerd aan uw carrièrebelangen.

Schrijf je nu in

Hoe ga je bouwen The DNA of tech®?

Engineering & Technisch

Engineering en technologie zijn de ziel van Vishay en drijven ons succes vandaag en in de toekomst. Hier krijgt u een indruk van de producten en ideeën die op de markt komen.

Zoek vacatures

Productie

We zijn een snelle, mondiale productiesupermacht. Het maken en verplaatsen van onze producten is in feite ons grootste personeelsbestand. Wij zijn trots op onze kwaliteit, betrouwbaarheid en leveringscapaciteit.

Zoek vacatures

Administratie

Er wordt achter de schermen veel werk verricht om ervoor te zorgen dat we een ethisch en financieel levensvatbaar bedrijf zijn, en een geweldige plek om te werken. Ontdek rollen die onze visie, strategie en acties bepalen.

Zoek vacatures

Marketing & verkoop

Klanten staan ​​bij ons op nummer één en onze marketing- en verkoopteams bouwen relaties op die de groei van Vishay zullen stimuleren. Dit geweldige gebied combineert creativiteit, technische kennis en menselijke vaardigheden.

Zoek vacatures

Leerplaatsen en stages

Welk pad je ook volgt, onze programma's voor jonge carrières zullen je onderscheiden terwijl je je passies nastreeft. Hier werk je aan kwaliteitsprojecten, projecten die de industrieën die we bedienen transformeren.

Zoek vacatures