Leercontracten en
stages

 

Over de hele wereld bieden onze leercontracten en stages je een rijke en intense ervaring. Je breidt je kennis en ervaring binnen de branche enorm uit door interessante projecten, waarbij je direct naast ons ervaren personeel werkt en wordt gestimuleerd om eigen initiatief te tonen. De meerderheid van onze beginnelingen en leercontracten zijn te vinden binnen de techniek. Wij willen graag dat onze leercontracten en stageprogramma's talent ontdekt voor onze voltijdse startersfuncties.

Waar je pad je ook heenvoert, onze leercontracten en stageprogramma's geven je cv een extra zetje bij het realiseren van je loopbaanpassie.

Je kan onze openstaande vacatures in leercontracten en stages bekijken met het hulpmiddel onderaan deze pagina.

Terwijl je werkt aan producten van de hoogste kwaliteit die in de branche de toon aangeven, groeit je loopbaan met de steun van onze familiecultuur, onze training en ontwikkeling, diverse kansen, een wereldwijd netwerk, sterk leiderschap en stabiliteit voor de toekomst.

Wanneer je een gedreven, nieuwsgierige, ethische teamspeler bent en graag uitdagingen aangaat, kan je veel profiteren van wat een loopbaan bij Vishay je kan bieden. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Afdeling Locatie
Herstel
Ausbildung zum Elektroniker für Geräte und Systeme (m/w/d) /HN Sonstige Heilbronn, BW, DE
Praktikum & Abschlussarbeit im technischen Bereich Ingenieurwesen Selb, BY, DE
Praktikant Human Resources (m/w/d) / (HN) Personalabteilung Heilbronn, BW, DE